al oleinovaya kislota Radiacid 0212 (Belgiya)


Məhsul Təsviri

oleik turşusu dadı və qoxusu olmayan viskoz rəngsiz bir mayedir. Başqa bir adı var – elaik və ya 9-oktadetsenik mono doymamış turşu. Yeməkdə istifadə üçün yararsız olan bitki yağlarının emalı, sonra qarışığın parçalanması və yenidən istifadə edilə bilən yenidən kristallaşdırılması ilə istehsal olunur.

oleik turşusu ilk dəfə 19-cu əsrin əvvəllərində Fransız üzvi kimyaçı Şevrel tərəfindən sintez edilmişdir. İstehsal üçün təbii başlanğıc material günəbaxan yağı, kolza, soya, xardal, heyvan mənşəli bəzi yağlar (mal əti, donuz əti) ola bilər. Olein maddəsi də məlumdur-qliserin və oleik turşusunun Esteri.

fiziki-kimyəvi xüsusiyyətləri

sərt şəraitdə kalium permanganat tərəfindən oksidləşən, ikiqat bağın parçalanması ilə azelaik və pelarqon turşularının qarışığını əmələ gətirən yağlı bir mayedir, mülayim şəraitdə permanganat ilə oksidləşdikdə stereoizomerik dioksistearin turşularının qarışığı əmələ gəlir. Stearik turşuya hidrogenləşir.

oleik turşusunun qələvi metal duzları suda yaxşı həll olunur və tekstil sənayesində (oleik sabun) istifadə olunur. Oleik turşunun qurğuşun duzu, doymuş yağ turşularının qurğuşun duzlarından fərqli olaraq, efirdə həll olunur, təbii yağların sabunlaşması nəticəsində yaranan turşuların qarışığından oleik turşunun təcrid edilməsi üsulu bu həll fərqinə əsaslanır.

xüsusiyyətləri

məhsul suda həll olunmur. Kristallara parçalanmadan üzvi həlledicilərlə aktiv şəkildə qarşılıqlı təsir göstərir.

insan orqanizmində vacib bir kimyəvi komponentdir. Qaraciyər tərəfindən istehsal olunur. Dərialtı yağda çox miqdarda mövcuddur.

bu elementin xüsusiyyətləri həkimlər tərəfindən yüksək qiymətləndirilir, çünki bədənin ən vacib funksiyalarından məsuldur:

  • yaralanmalar və yanıqlar zamanı zədələnmiş toxumaların bərpası;
  • qan insulin səviyyəsinə nəzarət;
  • gəmilər üçün tikinti materialıdır;
  • sərbəst radikalların aradan qaldırılmasına kömək edir;
  • toxunulmazlığı artırır;
  • dərinin, dırnaqların, saçın vəziyyətinə təsir göstərir.

məqsəd

bu tip turşular insan dərisinə daxil olduqda zərərsizdir, suda həll olunmur. Silmək üçün spirt, aseton, xloroform, efir istifadə edə bilərsiniz. Əməliyyat zamanı oksigen və ultrabənövşəyi ilə qarşılıqlı əlaqədə maddənin oksidləşdiyini və qaraldığını nəzərə almaq lazımdır. Buna görə oleik turşusu qeyri-şəffaf, sıx bağlanmış bir qabda saxlanılmalıdır. Oleik turşusunu «İLEM» şirkətindən sərfəli qiymətə və əla keyfiyyətdə ala bilərsiniz.

tətbiq sahələri

  • kimya sənayesində: onun iştirakı ilə boyalar və laklar, emulqatorlar, yuyucu vasitələr, müxtəlif sürtkü yağları hazırlanır;
  • qida sənayesində
  • : ətirli maddələrin bir hissəsidir;
  • əczaçılıqda: vitamin, hormonal və hipolipidermik dərmanların istehsalında;
  • metal emalında: qatı metal hissənin səthini örtən nazik bir maddə təbəqəsi emal prosesini (iplik, qazma, freze və s.) çox asanlaşdırır.
Bundan əlavə, Kosmetologiya, tekstil və neft-kimya sənayesində, tikinti materialları istehsalında, sabun istehsalında tələb olunur.

məhsulun üstünlükləri

Tall yağı və naften turşuları kimi oleik turşusu analoqları güclü köpüklənmə təsirinə malikdir, lakin oksidləşməyə nisbətən aşağı müqavimət göstərir.

oleik turşusunu haradan almaq olar?

oleik turşusunu toplu olaraq və ya Rusiyanın hər hansı digər şəhərində satın almaq, veb saytımızda bir ərizə buraxaraq və ya telefonla zəng etməklə mümkündür. Məhsulu sizə optimal vaxtda və sərfəli qiymətə çatdıracağıq.

al oleinovaya kislota Radiacid 0212 (Belgiya) Siz topdan və pərakəndə bilər. Çatdırılma oleinovaya kislota Radiacid 0212 (Belgiya) bütün Azərbaycan üzrə həyata keçiririk.