сатып алуу 12-оксистеарин кислотасы


Продукт сүрөттөлүшү

Кабырчыктар ак түстө.

колдонуу

  • Майлоочу материалдарды өндүрүүдө (глицерин, көп функциялуу литий, барий жана кальцийден эркин, жогорку сапаттагы майлоочу майлар);
  • ПВХ катуу буюмдарын өндүрүүдө (пленкалар, барактар, терезе профилдери, дубал панелдери, сайдинг ж. б.);
  • Тамак-аш азыктары менен байланышта болгон таңгактоочу материалдарды өндүрүүдө; косметикада жана парфюмерияда (гелге окшош консистенция берүү үчүн);
  • Рти өндүрүшүндө активатор жана ички майлоочу май катары;
  • Косметика жана парфюмерия өндүрүшүндө: 12-гидроксистеарин кислотасы суюк вазелинди жаркыратуу үчүн колдонсо болот, же аны тез сиңүүчү косметикалык кремдерге кошуп, гелге окшош консистенция берет, ошондой эле терини жакшы сүртөт;
  • ЛКМ өндүрүшүндө: 12-гидроксистеарин кислотасы акрил эфирлери менен реакцияга кирип, туруктуу термосет полимерлерин чыгарат, алар көбүнчө жогорку сапаттагы автомеханикалык жана өнөр жай жабдууларын, ошондой эле металл декоративдик жабууларды өндүрүү үчүн колдонулат;
  • Тамак-аш менен байланышта болгон таңгактоочу материалдарды өндүрүүдө;
  • 12-гидроксистеарин кислотасы жылтыратууда, типографиялык боектордо, Ысык эритилген желимде, ошондой эле стеарин кислотасынын каныккан гидроксилденген алмаштыргычында колдонулат;

сактоо шарттары

Жылытылган, желдетилген сактоочу жайларда. Нымдуулуктан алыс болуңуз.

сатып алуу 12-оксистеарин кислотасы сиз дүң жана чекене болот. жеткирүү 12-оксистеарин кислотасы Кыргызстан боюнча жүзөгө ашырабыз.