сотиб 12-оксистеар кислотаси


Маҳсулот Тавсифи

Оқ flakes.

дастур

  • Мойлаш материаллари ишлаб чиқаришда (глицерин, кўп функцияли литюм, барий ва калцийсиз, юқори сифатли мойлаш материаллари);
  • Қаттиқ ПВХ маҳсулотларини ишлаб чиқаришда (филмлар, чойшаблар, дераза профиллари, девор панеллари, siding ва бошқалар.);
  • Озиқ-овқат билан алоқа қилишда қадоқлаш материалларини ишлаб чиқаришда; косметика ва парфюмерия (желга ўхшаш мустаҳкамлик бериш учун);
  • РТИ ишлаб чиқаришда активатор ва ички мойлаш воситаси сифатида;
  • Косметика ва парфюмерия ишлаб чиқаришда: 12-гидроксистеарик кислота порлаши учун суюқ нефт жели жели учун ишлатилиши мумкин ёки тез сўрилган косметик кремлар таркибига желга ўхшаш мустаҳкамлик бериш учун қўшилиши мумкин. терига яхшироқ суртиш учун;
  • Қопламалар ишлаб чиқаришда: 12-гидроксистеар кислотаси акрил естерлар билан реаксияга киришиб, барқарор Термосет полимерларини ишлаб чиқаради, улар одатда юқори сифатли автомобил ва саноат ускуналарини, шунингдек, металл декоратив қопламаларни ишлаб чиқариш учун ишлатилади;
  • Озиқ-овқат билан алоқа қилишда қадоқлаш материалларини ишлаб чиқаришда;
  • 12-гидроксистеарик кислота polishing, босма сиёҳлар, иссиқ еритилган елим, шунингдек стеарик кислота учун тўйинган гидроксилланган ўрнини босувчи қисм сифатида ишлатилади;

сақлаш шартлари

Иситилган, шамоллатиладиган омборларда. Намланишдан сақланинг.

сотиб 12-оксистеар кислотаси сиз улгуржи ва чакана савдо қилишингиз мумкин. етказиб бериш 12-оксистеар кислотаси биз Ўзбекистон бўйлаб амалга ошириш.